✌😗

Vec dugi niz godina kada mi neki muskarac pocne dosadjivati na nekom javnom mjestu ja mu kazem da mi ne kvari vrijeme sa mojom djevojkom. Svaka od mojih prijateljica se navikla na to, one se samo nasmiju, a face muskaraca su neprocjenjive.

Tako sam prosle godine upoznala jednog lika u Amsterdamu. On je iz Dubaia, na samom kraju sam saznala da je i milioner, ali opet nesretan u ljubavi. Ha ha!

I mi smo izlazili tih 7 dana sto smo bili tu, ono bilo je prijateljski, ali u nekim trenucima kao da je flertovao, ali reko hajde nista opasno.

Da bi jednog dana, mene zvao na kafu da nekom njegovom poznanicom i vidim ja ona me uzela na rende pa kako se znamo, pa kako ovo kako ono. Skontam ovaj se njoj svidja, sad njoj krivo sto sam tu ja.

I onda je on spomenuo svoju sestru koja zivi u Londonu, a meni je London nesto najljepse na ovom svijetu.

I da ja to malo zacinim, reko a kada ces me upoznati da svojom sestrom? Stvarno se ne sjecam kada sam zadnji put toliko zabave imala. Natjerala sam ga da mi pokaze sliku, reko taman moj tip. Djevojka je bila odusevljena, dok se on naljutio na mene i nije htio pricati sa mnom.

I onda smo se danima ono toga prepirali. Ja cesto odem predaleko pa mi ljudi ne vjeruju da se zajebavam. Pa mi vise nije ni vjerovao da se zajebavam i onda je uslijedilo pitanje: A sta to ima ona sto nemam ja?

Reko pa pussy druze.

Sjetila sam se svega ovoga jer mi se upravo javio i pitao da se nadjemo u Berlinu uskoro, a ja sam rekla da planiram u London.

Ne znam zasto on i dalje razgovara sa mnom.

5 thoughts on “✌😗

 1. thinkerica
  thinkerica says:

  Hahaha opasna si Ženo 😂
  Slažem se za London 😊

 2. Riss

  To mora da je ljubaaaaaaaaaav. 😀

  S njegove strane, da se razumimo.

 3. ZenaKojaPije
  ZenaKojaPije says:

  @thinkerica hahahaha, Zena se mora snaci 😂 Londonnnnje ljubavvvv💖💖

  @Riss hahahaha, dobro se razumimo 😂

 4. ZenaKojaPije
  ZenaKojaPije says:

  Znas mene zeno 🙈🤭

Komentariši