#PUNOKOŠTA

Danas vidjeh smrtovnicu jednog jako dragog komšije i baš me je potreslo. Bolje sam znala njegove sinove, ali sam znala da je on njihov tata i to je bio dovoljan razlog da ga pozdravljam svaki put kada ga vidim. Kada je došao na žalost nama prije 2 godine rekao mi je da uopšte nije skontao da sam to ja, jer me je poznavao dok sam bila mala. Tada smo se aš lijepo ispričali, jedan od rijetkih koji je donio malo radosti u naš dom.

I danas vidjeh da je umro prije nekoliko dana i baš mi je teško palo. Pa kako je to moguće? To je jedini razgovor koji smo imali za života, stvarno sam ponekad čudna.

Danas sam također shvatila da vrijeme dijelim na prije tatine smrti i poslije tatine smrti. Don't do that. Neki dan me pita bivši misliš li kada na tatu, odgovorih svaki dan. Što je i istina.

GospoDŽa D. je napravila lažni profil i dopisuje se sa svojim bivšim/sadašnjim?? zagondžijom. To mi nije jasno, ali prije bih rekla bivšim jer je nervozna posljednje dvije hefte i možda je izašla dva puta. Ali lažni profil? Hmm karma ili?

Iskreno drago mi je, ali ne da se naslađujem već samo mi je drago čisto da malo dođe sebi jer je baš poludila bila i ako išta mrzim na ovom svijetu to je kada ljudi polude u nekim kasnim godinama pa se počnu ponašati kao ludi tinejdžeri.

Na mogu nesreću jučer je neko od mojih prijatelja na fb-u lajkao objavu Alena Albinovića kako proziva MC Stojana da u nekoj novoj pjesmi izaziva muslimane i govori “Zovi me Allah i ja ću doći”, a frajer pjeva “Zovi me halo i ja ću doći”. Odmah sam upalila tu pjesmu i jasno se čuje da frajer govori halo, a ono što me je iznerviralo je to da ovaj propali “novinar” odnosno dvorska luda OBN-a koji je javno šmrkao, opijao se, slikao se nag, pokušao u pjevačkoj karijeri i naravno propao k'o žeton, kome su se smijali i dan danas mu se smiju kada ga vide javno proziva pjevača sa kojim on nema nikakve veze, čisto da bude kao u nekom centru pažnje.

A frajer uživo manji od makovog zrna, hoda glavu zabio u zemlju k'o noj i on onakve gluposti piše po svom fbu. Prva rečenica live-a ide:” Kao što svi znate nalazim se u Danskoj…” Zašto bi to ikoga zanimalo? Žvaljo onaj žvaljavi.

Danas sam se žalila i mojoim I. i A. kakvi debili hodaju ovom planetom. S kim ja dijelim vazduh ovaj, uzmi me odmah Bože. Dodatak svemu tome je naš bivši prijatelj, kojeg smo odjebali jer je frajer 100% lud, on ne živi na drugoj planeti već u drugoj galaksiji, koji je za prvi maj objavljivao slike neke sa heštegom PUNO KOŠTA. ŠTA PUNO KOŠTA? Nema za hljeba doslovno šta to puno košta? Kada bi došao u Sa mi ga hranili, spavao kod nas, mi mu plaćali sve, ponekad ne bi imao za karte da se vrati; ŠTA TO TAČNO PUNO KOŠTA?

Tačno mi dođe da ukinem sve posrane ovo društvene mreže jer me samo glava zaboli od količine gluposti.

2 thoughts on “#PUNOKOŠTA

  1. tramvajsexualac
    tramvajsexualac says:

    Mojne ba Alena, dobar je on. 😀

  2. ZenaKojaPije
    ZenaKojaPije says:

    @tramvaje samo ga treba kurcem u celo, majke mi

Komentariši