profa na španjolskom predaje njemački jezik

Pita mene neki dan prijateljica na kafi šta ima novo. Reko ništa osim što mi je najdraža tetka poginula u saobraćajnoj nesreći i rođak mi se bori za život. Ona onako blijeda gleda u mene i šuti. Kaže očekivala sam… Moje saučešće.

Tako sam isto tatinom prijatelju, koji je nazvao na telefon jutro kada je tata premunio, na pitanje gdje ti je tata odgovorila sa umro je. Čovjek mi je jadan poklopio slušalicu dok je došao sebi, pa je kasnije nazvao opet; naravno, poslije toga mi mama nije dala da se javljam na telefon kaže da neko ne dobije srčani.

Jučer sam upoznala sina jednog poznatog pjevača, niti sam ga znala iz javnosti niti me to nešto impresionira. Samo si sin tog’ nekog poznatog, nisi ti ta osoba hhh. Ispočetka me nervirao jer mi je sve ono šošonski zavrtao uvrtao usta, dok ga nisam počela ignorisati onda se prestao tako ponašati. Oženio se i treba uskoro za Njemačku da ide, naravno otvori se tu tema nismo zatvorili tri sata.

Ja sam osoba koja primjećuje mini-ekspresije koje ljudi prave, prije sam baš proučavala ljude tražeći to; valjda sada samo od sebe. I uhvatila sam nekoliko puta kako šmeka, pa mislim se samo je fin prema meni.

Onda smo ostali sami, pa smo počeli pričati o životu, Bosni i ljudima u Bosni; pa se u svemu tome našlo pitanje imam li momka?

Sa odgovorom ne, osmijeh se pojavio na njegovom licu. Odbacio me kući i sve što sam mislila molim te e da ne pokuša budala nešto, srećom nije. Rekao je da ga dodam na fb, što sam i uradila i nekoliko poruka smo razmijenili to je bilo to. I ne sjećam se kada sam posljednji put nekoga dodala na fbu. Fijuuu.

U ovoj godini sam jako malo sanjala, što je jako čudno jer ja uvijek sanjam nešto.Sinoć sam nažalost sanjala… Kurs njemačkog, na koji ja kasnim gdje nam profesor na španjolskom predaje kurs njemačkog. Kasnim, sjedam u posljednju klupu u ćošku pored momka kome nisam lice vidjela. Kako sjedam tako ga vidim, Indijac. Pomno prati nastavu. Nakon nekog vremena okreće se i gleda u mene, smije se i maše glavom ne može da vjeruje. U tom ide pauza, ja na drugom kraju te učionice vidim dvije cure koje suu srednjoj sjedile iza mene. Na kraju stojim u blizini vrata, pored mene prolazi neki latino jako lijep momak na rolama uhvati me oko struka okrene i poljubi.

Naravno, kada je najbolji dio trgnem se i probudim. hhh

Naučnici su dokazali da smo sve ljude koje sanjamo nekad u životu svom negdje vidjeli, da mozak ne može izmislisti lice neke osobe.

Sada ja razmišljam gdje sam onog ljepotna mogla vidjeti :'D

2 thoughts on “profa na španjolskom predaje njemački jezik

 1. Akrobata

  Latino, na rolama? 😀
  gej 100%.
  U nekom spotu Riki Martina.

 2. ZenaKojaPije
  ZenaKojaPije says:

  Provjericemo i to :rollingeyes:

Komentariši